Yritys

OP Saneeraus ja Maalaus Oy:n perusti vuonna 1989 Pekka Ollanketo Kirkkonummella. Alkuaikoina yritys työllisti 2-5 henkilöä ja keskittyi lähinnä maalaus- ja matotus alan töihin.

Vuonna 2003 OP Saneeraus ja Maalaus Oy vaihtoi omistajaa ja yrityksen johtoon astuivat Petri Ollanketo ja Jyrki Makkonen.

1.8.2013 OP Saneeraus ja maalaus  aloitti toimintansa silloisella kahden miehen kokoonpanolla. Yritystoiminta jatkui Petrin ja Jyrkin kanssa aina vuoteen 2013 asti kunnes mukaan mukaan astui Juuso Turppo, joka aloitti OP Saneeraus ja Maalaus Oy sisaryhtiön, OP Saneerauspalvelu Oy:n Toimitusjohtajana.  Juuso oli työskennellyt jo 2005-2008 OP Saneeraus ja Maalaus Oy:n riveissä työntekijänä hyvällä menestyksellä, joten hänen valinta OP Saneerauspalvelu Oy:n johtoon oli helppo ja luonnollinen valinta. Ennen OP Saneerauspalvelu Oy:n johtoon asettumista, Juuso oli kerryttänyt kokemusta isännöinti alalta, joten me tulemme jatkossa keskittymään enemmän myös asunto-osakeyhtiöiden saneeraukseen.

Toimimme täysin suomalaisen henkilökunnan voimin. Heistä suurimmalla osalla on ammatti ja tai erikoisammattitutkinnot. Osalla henkilökunnasta on myös VTT:n märkäntilan sertifikaatit ja oman katon alta löytyy myös kaksi LVI-asentajaa.

Yrityksemme kautta saat sekä rakennustyöt että LVI-työt saman katon alta ilman ylimääräisiä aliurakoitsija-ketjutuksia.